Connect with us

Koncerty

Kapela MIRAI zahájila sériu Summer Festov vo veľkom. Trikrát vypredané pražské Riegrové sady sú toho dôkazom.

Obľúbená štvorica zo severnej Moravy, kapela MIRAI, má za sebou prvú zastávku z dlhej série vlastných festivalov. Veľkolepý program prvýkrát predstavili v Prahe, kde rovno trikrát vypredali Riegrové sady a zaistili tak nezabudnuteľný zážitok asi 10 tisícom ľudí. Fanúšikom sa venovali od tretej popoludnia až do polnoci v rámci rozmanitého programu a nechýbali ani významné mená na strane hostí. Ako prekvapenie večera oznámila kapela MIRAI svoj jediný koncert na budúci rok. Najväčšiu show kariéry privezú na pražský Eden. 

Okrem veľkolepej večernej show bola pre priaznivcov MIRAI v Riegrových sadoch nachystaná tombola, live talkshow alebo kolo smoly, akustický koncert, herná zóna, afterparty DJ Miraia a tiež občerstvenie, ktoré vyberali sami chlapci podľa gastromapy Lukáša Hejlíka. O úroveň vyššie pozdvihli festivaly tiež vystúpenia ďalších uznávaných umelcov. Pozvanie prijali napr. Ben Cristovao, Adam Mišík, Pam Rabbit, ANNABELLE, rapper Dorian alebo kapela Pablo’s.

„Tretia Praha je za nami. Ja som fyzicky úplne vyšťavený, ale duševne v nebi. Som šťastný, že po tomto roku príprav všetko krásne klaplo vrátane počasia, vďaka moc a tešíme sa na vás v Českom Krumlove,“ odkazuje s nadšením frontman kapely Mirai Navrátil.

Nadchádzajúce mesiace jednu z najpopulárnejších popových kapiel na českej hudobnej scéne čaká ďalších trinásť zastávok po celej republike, kde sa budú snažiť úspech zopakovať. Na začiatku júla navštívi MIRAI vypredaný Český Krumlov, hneď ďalší víkend Jihlavu a Potštejn. Celá séria osemnástich Summer Festov, ktoré sú takmer vypredané, končia 15. septembra v Plzni.

STREAMINGOVÉ SLUŽBY

www.miraimusic.cz
www.instagram.com/miraimusic/

www.facebook.com/kapelamirai/

www.tiktok.com/@miraimusic

zdroj: Tereza Burdová

Click to comment

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Advertisement
Advertisement

REKLAMA:

www.inpulse-ke.sk

Hlavní partneri:

Connect